Reklama
 
Blog | Iveta Anderlová

Nový život

Autonehodou z 1.3.2006 se mi změnil můj život úplně.Můj kamarád o mně jednou prohlásil,že jsem se podruhé narodila. Varovalo mě hodně lidí,že se změním. Sice jsem zpočátku si myslela,že jsem se nezměnila.Nyní s ními souhlasím,protože se mi změnil pohled na svět.Pohled se mi změnil mou situací,pobýváním v rehabilitačních ústavech,kde slyším různé osudy lidí,ale i chováním lidí v mém okolí,kteří se ve vypjaté situaci projeví tak,jací opravdu jsou.Někdy to až bolí.Ale naštěstí mám ve svém okolí mnoho lidiček,kteří mě drží,abych situaci zvládla a pomáhají mi s různými věcmi.

Jelikož jsem se podruhé narodila,tak mi někteří mohou závidět,že mohu začít žít s čistým štítem a zařídit si nový život.

Nový život si zařídit je velké břemeno.Nevím,s čím začít.To si musí asi člověk hodně promyslet a neunáhlit se.Jelikož nyní nerada něco plánuji,protože před nehodou jsem měla naplánovaný celý život dlouho dopředu a jedním okamžikem či vteřinou se všechny plány rozplynuly a již se nevrátí.Hodně to bolí,ale člověk žije proto,aby pořád budoval a nežije proto,aby snil.

Proto,že stačí vteřina a člověka bolí,že jsou plány zničené,tak nic už moc neplánuji a spíš si užívám věci,které přicházejí.Více si člověk život bez plánu užije a nezažije tolik smutku pro nezdar.

Reklama

Je lepší si život užívat ,než jen přežívat podle pravidel a předsudků ostatních.